Grundförsäkring

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 1: Rad 1:
-
Grundförsäkringen, är en del av [[arbetslöshetsförsäkringen]] betalas ut till den som inte är medlem i någon [[a-­ kassa]], yngre än 20 år eller är medlem i en a-­kassa men inte uppfyller [[medlemsvillkoret]] i a-­ kassan. [[Grundvillkoret]] och [[arbetsvillkoret]] måste också vara uppfyllt. Grundbeloppet är 320 kronor 5 dagar per vecka.
+
Grundförsäkringen, är en del av [[arbetslöshetsförsäkringen]] betalas ut till den som inte är medlem i någon [[arbetslöshetskassa]], yngre än 20 år eller är medlem i en a-­kassa men inte uppfyller [[medlemsvillkoret]] i a-­kassan. [[Grundvillkoret]] och [[arbetsvillkoret]] måste också vara uppfyllt. Grundbeloppet är 320 kronor 5 dagar per vecka.

Versionen från 10 maj 2011 kl. 12.57

Grundförsäkringen, är en del av arbetslöshetsförsäkringen betalas ut till den som inte är medlem i någon arbetslöshetskassa, yngre än 20 år eller är medlem i en a-­kassa men inte uppfyller medlemsvillkoret i a-­kassan. Grundvillkoret och arbetsvillkoret måste också vara uppfyllt. Grundbeloppet är 320 kronor 5 dagar per vecka.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda