Högsta beslutande organ

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
m (Skapade sidan med ''''Högsta beslutande organ''' är en vanlig metabenämning på årsmöte, fullmäktige eller kongress. Det är det organ där medlemmarna antingen direkt (årsmöte)...')
m (strategisk agenda förtjänar inte egen artikel)
 
Rad 1: Rad 1:
-
'''Högsta beslutande organ''' är en vanlig metabenämning på [[årsmöte]], [[fullmäktige]] eller [[kongress]]. Det är det organ där medlemmarna antingen direkt (årsmöte) eller indirekt (fullmäktige och kongress) bland annat beslutar om organsiationens [[strategisk agenda|strategi]], [[åsiktsdokument|åsikter]], [[stadgar|stadga]] och [[presidium]] samt [[styrelse]].
+
'''Högsta beslutande organ''' är en vanlig metabenämning på [[årsmöte]], [[fullmäktige]] eller [[kongress]]. Det är det organ där medlemmarna antingen direkt (årsmöte) eller indirekt (fullmäktige och kongress) bland annat beslutar om organsiationens strategier, [[åsiktsdokument|åsikter]], [[stadgar|stadga]] och [[presidium]] samt [[styrelse]].
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Organisatoriska organ]]
[[Kategori:Organisatoriska organ]]

Nuvarande version från 11 juli 2012 kl. 19.32

Högsta beslutande organ är en vanlig metabenämning på årsmöte, fullmäktige eller kongress. Det är det organ där medlemmarna antingen direkt (årsmöte) eller indirekt (fullmäktige och kongress) bland annat beslutar om organsiationens strategier, åsikter, stadga och presidium samt styrelse.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda