Licentiatexamen

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med '[Licentiatexamen] ('lic')är en examen på forskarnivå som omfattar 120 hp. En licentiatexamen kan vara ett etappmål till doktorsexamen eller som en separat examen. Det...')
Rad 1: Rad 1:
-
[Licentiatexamen] ('lic')är en examen på forskarnivå som omfattar 120 [[hp]]. En licentiatexamen kan vara ett etappmål till [[doktorsexamen]] eller som en separat examen. Det krävs att [[doktoranden]] fått betyget godkänd i de prov som ingått i utbildningen och på en vetenskaplig uppsats som motsvarar minst 60 hp.[[Högskolefördningen]] beskriver omfattningen och målen för licentiat- respektive doktorsexamen.
+
[icentiatexamen ('lic')är en examen på forskarnivå som omfattar 120 [[hp]]. En licentiatexamen kan vara ett etappmål till [[doktorsexamen]] eller som en separat examen. Det krävs att [[doktoranden]] fått betyget godkänd i de prov som ingått i utbildningen och på en vetenskaplig uppsats som motsvarar minst 60 hp.[[Högskolefördningen]] beskriver omfattningen och målen för licentiat- respektive doktorsexamen.

Versionen från 5 maj 2011 kl. 09.18

[icentiatexamen ('lic')är en examen på forskarnivå som omfattar 120 hp. En licentiatexamen kan vara ett etappmål till doktorsexamen eller som en separat examen. Det krävs att doktoranden fått betyget godkänd i de prov som ingått i utbildningen och på en vetenskaplig uppsats som motsvarar minst 60 hp.Högskolefördningen beskriver omfattningen och målen för licentiat- respektive doktorsexamen.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda