Reservation

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservati...')
 
(2 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt.
+
En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt. En reservation skrivs in i mötes[[protokoll]]et.
 +
 
 +
== Se även ==
 +
* [[Protokollsanteckning]]
 +
* [[Konsensus]]
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Mötesteknik]]
-
[[Kategori:Organisationshunden]]
 

Nuvarande version från 3 december 2012 kl. 21.43

En reservation är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt. En reservation skrivs in i mötesprotokollet.

Se även

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda