Reservation

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservati...')
m
Rad 1: Rad 1:
-
En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt.
+
En '''reservation''' är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt. En reservation skrivs in i mötes[[protokoll]]et.
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Organisationshunden]]
[[Kategori:Organisationshunden]]

Versionen från 17 juni 2011 kl. 13.35

En reservation är ett mötestekniskt ställningstagande som innebär att den som reserverar sig inte ställer sig bakom det beslut som fattades. Normalt skall en reservation anmälas i samband med beslutet, och ska oftast lämnas in skriftligt. En reservation skrivs in i mötesprotokollet.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda