Samverkande studenter

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Medlemskårer)
Rad 1: Rad 1:
-
'''Samverkande studenter''' eller ''SamS'' är en studentgruppering bestående av studentkårer från många mindre lärosäten.
+
'''Samverkande studenter''', förkortat ''SamS'', är en studentgruppering som verksamhetsåret 2015/2016 består av sju mindre studentkårer som hör till lärosäten spridda över nästan hela landet. Storleksmässigt liknar alla organisationerna varandra och har enats om att skapa grupperingen Samverkande Studenter för att diskutera nationell utbildningspolitik.
 +
 
 +
Grupperingens syften är att bedriva studentpolitiskt påverkansarbete samt att bidra till möjligheten att bedriva nätverksarbete för ett berikat Studentsverige <ref>http://studsam.se</ref>.
== Medlemskårer ==
== Medlemskårer ==
Rad 10: Rad 12:
* [[Studentkåren vid Högskolan Väst]]
* [[Studentkåren vid Högskolan Väst]]
 +
== Referenser ==
 +
<references />
[[Kategori: Kårsammanslutningar]]
[[Kategori: Kårsammanslutningar]]
{{Stub}}
{{Stub}}

Versionen från 12 oktober 2015 kl. 18.14

Samverkande studenter, förkortat SamS, är en studentgruppering som verksamhetsåret 2015/2016 består av sju mindre studentkårer som hör till lärosäten spridda över nästan hela landet. Storleksmässigt liknar alla organisationerna varandra och har enats om att skapa grupperingen Samverkande Studenter för att diskutera nationell utbildningspolitik.

Grupperingens syften är att bedriva studentpolitiskt påverkansarbete samt att bidra till möjligheten att bedriva nätverksarbete för ett berikat Studentsverige [1].

Medlemskårer

Referenser

  1. http://studsam.se
Denna artikel är bara påbörjad. Du kan hjälpa till genom att utöka den.
Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda