Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med '{{Studentkår | titel = Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap | ersattav = SLUG | grundad = | upplöst = 1990 genom sammanslagning |lärosäte =...')
m
 
Rad 6: Rad 6:
|lärosäte = [[Göteborgs universitet]]
|lärosäte = [[Göteborgs universitet]]
}}
}}
-
'''Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap''' var en studentkår för studerande vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap, [[Göteborgs universitet]]. 2010 gick kåren ihop med 'Elevkåren vid Göteborgs universitet i Mölndal'' som samtidigt bytte namn till ''Studentkåren för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet''.
+
'''Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap''' var en studentkår för studerande vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap, [[Göteborgs universitet]]. 1990 gick kåren ihop med ''Elevkåren vid Göteborgs universitet i Mölndal'' som samtidigt bytte namn till ''Studentkåren för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet''.
==Se även==
==Se även==

Nuvarande version från 5 januari 2013 kl. 20.47

Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap var en studentkår för studerande vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap, Göteborgs universitet. 1990 gick kåren ihop med Elevkåren vid Göteborgs universitet i Mölndal som samtidigt bytte namn till Studentkåren för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet.

Se även

Denna artikel är bara påbörjad. Du kan hjälpa till genom att utöka den.
Studentkåren vid institutionen för slöjd och hushållsvetenskap
Upplöst 1990 genom sammanslagning
Ersatt av SLUG
Lärosäte Göteborgs universitet
SFS
Medlem Nej, studentkåren är upplöst
Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda