Utvald artikel/Sahlgrenska akademins Studentkår

Från SFS Wiki

< Utvald artikel(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
m (+kategori)
 
(2 mellanliggande versioner visas inte.)
Rad 1: Rad 1:
-
'''[[Sahlgrenska akademins Studentkår]]''' (SAKS) är en studentkår som representerar ca 3 700 studenter på grund- och avancerad nivå och ca 850 doktorander på Sahlgrenska akademin vid [[Göteborgs universitet]]. SAKS bildades 1 juli 2010 och är resultatet av en sammanslagning av [[Medicinska föreningen i Göteborg]], [[Odontologiska Föreningen i Göteborg]] och [[Hälsovetenskapliga Studentkåren i Göteborg]]. De tre kårerna hade sedan länge haft nära samarbete på fakulteten, men till följd av kårobligatoriets avskaffande bestämde kårerna sig för att slå sig samman.
+
'''[[Sahlgrenska akademins Studentkår]]''' (SAKS) är en studentkår som representerar ca 4 500 studenter på grund- och avancerad nivå och ca 850 doktorander på Sahlgrenska akademin vid [[Göteborgs universitet]]. SAKS bildades 1 juli 2010 och är resultatet av en sammanslagning av [[Medicinska föreningen i Göteborg]], [[Odontologiska Föreningen i Göteborg]] och [[Hälsovetenskapliga Studentkåren i Göteborg]]. De tre kårerna hade sedan länge haft nära samarbete på fakulteten, men till följd av kårobligatoriets avskaffande bestämde kårerna sig för att slå sig samman.
[[Kategori:Utvalda artiklar]]
[[Kategori:Utvalda artiklar]]

Nuvarande version från 14 september 2019 kl. 19.26

Sahlgrenska akademins Studentkår (SAKS) är en studentkår som representerar ca 4 500 studenter på grund- och avancerad nivå och ca 850 doktorander på Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet. SAKS bildades 1 juli 2010 och är resultatet av en sammanslagning av Medicinska föreningen i Göteborg, Odontologiska Föreningen i Göteborg och Hälsovetenskapliga Studentkåren i Göteborg. De tre kårerna hade sedan länge haft nära samarbete på fakulteten, men till följd av kårobligatoriets avskaffande bestämde kårerna sig för att slå sig samman.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda