Utbildningsplan

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
-
För utbildningsprogram skall det finnas en utbildningsplan. Av [[högskoleförordningen]] framgår att det för [[kurs]]erna inom programmet skall finnas [[kursplaner]]. I utbildningsplanen ska följande anges: de kurser som programmet omfattar, kraven på särskild behörighet och de övriga föreskrifter som behövs (Högskoleförordningen 6:16-17§§).
+
För utbildningsprogram skall det finnas en utbildningsplan. Av [[högskoleförordningen]] framgår att det för [[kurs]]erna inom programmet skall finnas [[kursplan]]er. I utbildningsplanen ska följande anges: de kurser som programmet omfattar, kraven på särskild behörighet och de övriga föreskrifter som behövs (Högskoleförordningen 6:16-17§§).

Versionen från 23 juni 2011 kl. 08.11

För utbildningsprogram skall det finnas en utbildningsplan. Av högskoleförordningen framgår att det för kurserna inom programmet skall finnas kursplaner. I utbildningsplanen ska följande anges: de kurser som programmet omfattar, kraven på särskild behörighet och de övriga föreskrifter som behövs (Högskoleförordningen 6:16-17§§).


SUHF har kommit med följande rekommendationer för utbildningsplaner: I utbildningsplan ska anges:

  1. http://www.suhf.se/web/Rekommendationer_om_kursplaner_utbildningsplaner_och_betygssystem.aspx
Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda