Votering

Från SFS Wiki

(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Votering betyder omröstning. Beroende på vad för fråga som behandlas så kan det vara praxis att använda votering eller acklamation. Generellt sett går det att begära ...')
m
Rad 1: Rad 1:
-
Votering betyder omröstning. Beroende på vad för fråga som behandlas så kan det vara praxis att använda votering eller [[acklamation]]. Generellt sett går det att begära votering om man inte håller med om resultatet av acklamationen. Många gånger sker votering öppet, vilket innebär att alla kan se vad alla röstar, men vid personval sker omröstningen slutet.
+
Votering betyder omröstning. Beroende på vad för fråga som behandlas så kan det vara praxis att använda votering eller [[acklamation]]. Generellt sett går det att begära votering om man inte håller med om resultatet av acklamationen. Många gånger sker votering öppet, vilket innebär att alla kan se vad alla röstar, men vid personval sker omröstningen oftast slutet.
[[Kategori:Mötesteknik]]
[[Kategori:Mötesteknik]]

Versionen från 10 maj 2011 kl. 22.51

Votering betyder omröstning. Beroende på vad för fråga som behandlas så kan det vara praxis att använda votering eller acklamation. Generellt sett går det att begära votering om man inte håller med om resultatet av acklamationen. Många gånger sker votering öppet, vilket innebär att alla kan se vad alla röstar, men vid personval sker omröstningen oftast slutet.

Personliga verktyg
Varianter
Åtgärder
Navigering
Verktygslåda